Deze pagina is voor het laatst bij gewerkt op zaterdag 6 augustus 2005

Het kopen van een bestaand huis heeft zo z'n voor- en nadelen. In het huis wat we kochten zat een vrij recente nieuwe inbouwkeuken met inbouwapparatuur wat ons het luxeprobleem opleverde van 2 combimagnetrons. Wel de meegenomen combimagnetron komt op de boot.

Ook zat er in de keuken een inductiekookplaat, voor mij nieuw, bij Annette thuis maken ze er al jaren met volle tevredenheid gebruik van. Dus waren wij wel enthousiast over de inductiekookplaat, totdat we erop wilden koken, er bleek maar 1 pit van de 4 te werken... Om een lang verhaal kort te maken: we zijn 3 jaar en 3 binnenwerken verder en ook het laatste binnenwerk begon de verschijnselen die de vorige 2 hadden te vertonen: hij had het soms warm terwijl er niets aan de hand was. Dit gaat dan door totdat een kookplaat het continu te warm heeft en het niet doet en uiteraard na de garantieperiode.
Nu hebben we dus een nieuwe plaat in huis voor een ruime 30 % van de adviesprijs, lang leve verbouwingsuitverkoop en ligt de "oude" plaat te wachten op inbouw. We zijn benieuwd hoelang de kookplaat het aan boord uit houdt.

Start Accu's